Vandring !



Igar sov vi till 10 tiden sedan at vi en stadigt frukost! Pa med bikini och ut och ga klder, sedan gick vi till Lighthouse och till Australiens ostligaste punkt :)

Var en mysig vag dit forst gick vi vid stranden, sedan gick vi upp och nerfor massa trappor i bergen och det var jattefina vyer darifran :) 

Pa vagen motte vi massa Odlor, jattestora "Waterdragor" som de kallas! Vi blev lika radda varje gang sa jag tror att vi vackte hela Australien med vara skrik.

Vadret var kanon lite molnigt da och da men man blev valdigt svettig! Pa toppen at vi glass :) och njot av solen och utsikten!

Pa tillbaka vagen stannade vi vid stranden och solade, efter nagon timma gick vi hem och at toast till lunch som vanligt haha!

Pa kvallen at vi pa Cheeky Monkeys som vanligt, det ar faktiskt billigare att ata dar an att laga sjalv.
Och igar at vi Cheeseburgers med fries and coke helt GRATIS! For vi fick en gratismaltid dar av hostelet! Soft
Sen far man aven varje gang en gratis ol och vin check! Sa man kan leva billigt :) Tycker faktiskt om ol lite mer nu, sa vem vet efter veckorna har , har man kanske lart sig att dricka det.

Det blev en tidigt kvall eftersom vid steg upp kl.05.00 for att aka med bussen och se pa soluppgangen vid australiens ostligaste punkt. Vadret var sadar men det var anda fint och vi sag nagra delfiner i havet, tyvarr inga valar som man kan se dar ibland, de hade varit coolt annars.

Nar vi kom tillbaka sov vi till 10. Vadret har ite varit sa bra idag sa vi har tvattat, stadat och handlat. Vi far ladda infor kvallens fest!! :)

Foresten har mina fina bruna sandlar gatt sonder :( as sur for det.
Kopte mig ett par flippflopp idag, sa far se om jag kan hitta ett par fina skor sen.

Kul med kommentarer, fortsatt med det :)

Nu ska vi snart laga middag!

KRAM <3 Tessan

Kommentarer
Postat av: Anonym

2010-10-15 @ 16:21:38
Postat av: Mona-lis

Hej hej!!

Kul att höra från dej! Vad mycke ni hunnit med redan , spännande med surfing. Vi är i Sälen några dar innan Sofia börjar jobba.Man börjar göra snö redan eftersom det är - gr. på natten, känns lite mysigt. Kram från oss tre Anell.









2010-10-15 @ 16:44:19
Postat av: Gillian

Hejsan!

Så roligt att läsa om allt vad ni hittar på,full rulle verkar det som,kul med surfing,kommer väl ngn bild på det hoppas jag.Ha det så bra,Jan hälsar,kram från faster.

2010-10-18 @ 22:59:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0