Byron Bay



Har inte haft riktigt tid med att blogga de senaste dagarna! Som sagt kopte vi ju ett kort med fyra upplevelser pa som vi gjorde i helgen. Vi var pa wildlife world och tittade pa massa djur! Sedan akte vi upp i Sydney tower och hade utsikt over hela Sydney sa fint det var. Vi har varit i Manly en dag och badat och solat! tog ca 30 min bat dit fran Sydney!



Skulle egenligen gatt ut och festat pa lordagkvallen men vi orkade inte det p.g.a tidsomstallningen har varit mycket jobbigt an jag trodde bade psysikt och fysikigt!  Men nu kanns det battre, sover ocksa battre pa natterna. Sa vi spelade yatzy och kollade pa film med 2 svenska killar vi larde kanna pa hostelet!

Vi har aven varit pa Imax och kollat pa en 3D film under the sea! Handlade helt enkelt om livet under havet! For er som inte vet ar Imax varldens storsta bioduk :)

Vi har ocksa varit i China Town och Paddys market! Var valdigt kul att ga dar, precis som om man var i China! At varrullar pa en restaurang som det luktade kattpiss pa haha! Kopte en nyckelring, en liten koala som har pa sig en t-skirt som det star AUSTRALIEN pa, sa den far hanga pa resvaskan!

I lordags akte vi till Bondi Beach och spanade in livvakterna fran tv-serien :) Snygga var de! Valdigt fint var det dar men stranden var inte alls sa stor som man hade forvantat sig. vi tog in pa ett hostel dar vi fick utsikt over stranden men delade rum med en annan tjej som inte luktade gott och snarkade som en elefant! pa kvallen at vi pa en restaurang dar jag at friterad blackfisk! Pa sondagen solade vi pa Bondi Beach och sedan tog vi in pa ett hostel i stan, valdigt bra och billigt! Delade rum med  6 st andra backpackers! Varav en svensk kille som vi larde kanna!

I  mandags tog vi bussen tidigt till Spot-x. Bussresan tog ca 10 timmar men vi hade varldens roligaste busscahffor sa de gick snabbt. Kom till Spot-X pa eftermiddagen ! Vi at god mat och spelade Beer pingball pa kvallen! Pa tisdagen hade vi forst surf teori och sedan surfade vi.  Var valdigt kul men svart! Stora vagor och stromt var det sa muskler fick vi allt. Sa nu har man fatt tranningsverk!!

Vid ett tiden tog vi bussen till byron Bay dar vi ska spendera ett par dagar iallafall till Sondag! Igar var vi pa cheeky Monkeys och festade! Var billigt med mat dar och mycket backpackers! Kul!

Idag har vadret varit sadar! Men vi har iallafall solat lite! Lanade cyklar och cyklade runt har, men det var inte det lattaste man visste ju inte riktigt hur man skulle cykla i denna trafiken.


Blir inga bilder pa bloggen idag for datan ar seg, ska forsoka lagga in pa Facebook istallet!

Saknar er <3 Pusss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0