Whitsundays



Nu har vi varit och seglat i 2,5 dagar med baten broomstick som betyder "kvast" varfor det heter sa vet jag inte. hihihi :)

Vi akte iallafall i mandags kl. 14.00 fran hamnen i Airlie Beach. Baten var lagom stor och det var verkligen en riktig seglarbat. Vi var ungefar 20 st pa baten plus 3 st personal.

TYVARR regnade det ju princip hela tiden nar vi seglade men det var ett aventyr i sig, trodde vi skulle do i vissa lagen. Som nar vi var tvunga flytta over seglet till andra sidan och baten lutade hur mycket som helst, jag och lovan satt och holl i oss var sa nara att tappa taget och framfor sig sag man folk som satt battre fast an oss plus havet, tank om vi skulle tappa taget!! Men vi overlevde det som tur var ;)

Vi stannade vid en en o som vi gick upp till en grotta, inne i grottan var det malningarna pa vaggarna lite coolt. Havet var riktigt varmt och de berattade att hammarhajarna trivdes bra dar. Sag tyvarr ingen!

Pa Kvallarna at vi supergod mat som Ervilng lagade till oss, spelade kort och slappade.

Vi akte aven till Whitsundays national park! Dar sag vi en riktig stor svart spindel, den sag valdigt acklig ut. Vi gick ner till en jattefin strand som ar kand just for whitsundays dar manga av alla vykort tas.






Ser ni vilken stor spindel :)



Tog en smygbild pa en av personalen, han i svart, han var faktiskt gubbsnygg de ni!



Utsikt fran baten!!



Sa har snygga var vi me and Linn!





Man fick inte ta med sig bananer pa baten for det ger otur! lite kul!



Pa kvallen nar vi at mat pa baten




Bilden hade blivit dubbelt sa fin om det hade varit battre vader



Frida, jag, jennyfer,lovan och linn <3


Nu har vi kommit till Townsville, ska stanna har en natt sen aker vi till Mission Beach imorgon (lordag)

Ha de bra pusss hej

Kommentarer
Postat av: Gillian

Hej,alltid lika trevligt att läsa om vad ni hittar på å kolla på alla fina bilder,lite äventyrligt å spännande har ni också.Hoppas ni har bättre väder nu,ha det så gott,kram.

2010-11-12 @ 18:15:19
Postat av: Mona-lis o Hans

Hej Therese! Vi följer ert spännande äventyr,kul att allt verkar gå bra. Oj vad mycke ni fått uppleva. Allt är bra med oss ,vi är på Rosenlund eldar o myser i höstrusket. Tack för det fina kortet! Kram kram. Hälsa Jennifer.

2010-11-14 @ 19:25:30
Postat av: Lisa

åh vad bra ni verkar ha det! :)

2010-11-14 @ 21:01:26
URL: http://magnussonlisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0