THAILAND!!!!!!!!!!



Yes, nu ar vi antligen i mitt efterlangtade Thailand. :)

Akte i onsdags fran Malaysia! Flygresan gick snabbt och nar vi kom till flygplatsen i Phuket stod en kille fran vart hotell och holl upp en skylt Frida Roos !Smidigt och snygg bil var det ocksa.

Hotellet heter Kata View Guesthouse och ligger ca 10 min gangavstand till stranden. Bra och fina rum och vi betalar 450 bat var per natt. Dela det pa 4 sa far man det i svenska kronor.

Pa kvallen gjorde vi Body Scrub och Massage. Sa nu ska vi fa en fin och hallbar branna forhoppningsvis :)
Jag och Frida fick vara i samma rum. :) Var lite annorlunda kansla att ligga dar pa en sang med bara trosor och en snygg badmossa pa huvudet haha! Det skrubade iallafall i typ 45 min och sedan fick man hoppa i ett varmt bad dar de hjalpte till och med att tvatta an herregud!! Sedan fick vi massage :) Riktigt gott var det och det ingick egentligen inte i priset men vi fick det anda, soft .

Betalde 450 bat for allt det!

Pa torsdagen akte vi in till Phuket City och kollade lite i affarerna, hittade inget speciellt. Nar vi skulle ta en taxi tillbaka till hotellet traffade vi "tommy" en jattesnall thailandsk kille som korde tillbaka oss. Han kunde aven lite svenska. Sa vi bokade upp honom hela fredagen som en privatchaffor. Han kom och hamtade oss kl.09.00 pa fredagen och da akte vi forst och red elefant. Det var riktigt roligt och vi fick aven sitta framme vid halsen|huvudet det var haftigt! Sag dessutom en orm och da var det riktigt skont att man satt uppe pa elefanten.
Vi akte aven och besokte en juwelbutik, fjarilsgard, thairesturang och ett buddhatempel. Bokade aven var biljett till phi phi island och vi aker dit pa onsdag den 22 dec.

Annars har det varit mest chill i helgen och igar tog vi en tuk tuk till patong och kollade laget. Verkar vara en riktigt feststad iallafall.

Foresten ar det sjukt mycket svenskar har i Kata! Hor svenska roster vart man an gar. haha!
Vi hamnade ju pa en nyoppnad resturang haromdagen Cafeopera heter det och det varit jattefint dar. At kottbullar, graddsas,lingon och potatis det var mumsigt!

Imorgon ar det en stor dag for FRIDA fyller 20 ar !! Da blir det FEST!!

Blir inga bilder idag for det gick inte pa denna dator!

kramar, snart ar det jul!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Det var väl gott med köttbullar:) Kram

2010-12-19 @ 12:21:22
Postat av: Gillian

Så skönt att höra hur bra ni har det å att ni hittar på så mkt. kul saker.Här är det inte så muntert,bara snöar å -7gr. å halt å eländigt på vägarna.

Har fått en dunderförkylning med hosta å ont i kroppen,är på femte dagen nu å det vill inte ge med sig,inget man önskar före jul,inget man kan göra så mkt. åt heller,bara gilla läget.

Ha det fortsatt gott!Kramar!

2010-12-19 @ 12:57:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0