Luciadagen och jag befinner mig i Malaysia!



Hmm vad har hant sen sist jag skrev!!Joo  Vi tog flyget till Singapore den 9 december.
Forsta intrycket nar man akte med taxin genom stan for att komma till vart hostel var att Singapore var en valdigt utvecklat och modern stad :) Valdigt manga stora och hoga byggnader overallt.

Denna gangen fick det bli hostel for att hotellen var sa dyra. Vi bodde langst upp pa taxloftet kan man kalla det. Innan vi kom till vart rum var vi tvungna att ga igenom ett rum pa taket dar det vad typ 10 sangar dar folk och lag under bar himmel kan man saga sag ju inte sa frascht ut.

Vart rum var lagom stort och det fanns iallafall en spegel och flakt dar. Varje gang nar vi kom tillbaka pa dagen luktade det risratt i hela rummet haha, sa man kommer minnas det val.

Vi tog en taxi till IKEA forsta kvallen och det var GULD vart!! ALSKA IKEA! Kandes som att komma hem till Sverige, svenska ord men framfor allt kottbullar,potatis,lingonsylt,brunsas och lussebulle, basta maltiden pa lange :) Kopte aven med mig pepparkakor och ahlgrensbilar, mums!!




Det var akta Lycka nar vi sag denna skylt!! :)

 

Det var saaaaaaa gott att fa lite svensk husmanskost!! MUMS!!

Vi besokte aven China town och India town en dag, och det var som pa alla andra chinatown ingen speciellt helt enkelt men kopte mig ett fint armband dar iallafall och pa india town at jag och Jennyfer indiskt mat och gud vad starkt det var.
Sista kvallen akte vi upp i parishjulet som heter Singapore Flyer och ar det storsta i hela varlden, var riktigt fint att se hela stan sa hogt upp!




Pa dessa bollar skulle man skriva en onskan infor nasta ar och sedan la dom dessa i vattnet ner ser i bakgrunden, var flera hundra bollar som folk hade skrivit pa dar i!

Pa lordagen tog vi bussen till Kuala Lumpur i Malaysia! Var en riktigt lyxbuss dar man satt i fatoljer och hade hur stor plats om helst for benen var riktigt nice och dessutom kostade biljetten inte alls mycket :)

Sov storre delen av resan dit, och vid 4 tiden kom vi till Kuala Lumpur, checkade in pa Hotel Orkid ett riktigt mysigt och centralt hotell, vi sover som anglar i sangarna och ett extra plus att frukost ingar.

Vi spenderar dagarna mest i Times Square det stora shoppingcentret som ligger precis jamte hotellet, hur nice som helst. Times Square innehaller allt nar det galler shopping , 14 vanningar med affarer ar inte helt fel och det finns aven en bergbana dar inne och bowlingbanor :)





Har ater jag kyckling med thai sas och ris!! :)



Har star vi och ser glada ut bland allt julpynt, det ar julpyntat precis overallt!!

Sa det blev bowling igar kvall, riktigt roligt var det, forsta sattet vann Frida och det andra sattet vann Jennyfer med 1 poang mer an Frida :)

Vi har aven besokt Twintower en kand byggnad som ocksa innehaller affarer av den dyrare klassen!

Idag bokade vi aven flyget till Thailand aker pa onsdag den 15 december :)

Idag ar det den 13 december och det ar Lucia, sa mysigt jag vill ga och lyssna pa ett luciatag, kunde ju inte det forra aret heller for da var jag i Norge och de firar inte Lucia dar. Far vanta till nasta ar helt enkelt!

Snart kommer Madde och Hanna ska bli riktigt roligt :)
KRAMAR Therese



Kommentarer
Postat av: Mamma

Kul att läsa allt ni har varit med om. Nu trivs ni väl med så mycket shopping i närheten. Akta dig för de farliga maneterna i Tailand Kram

2010-12-13 @ 19:27:37
Postat av: Anonym

Det är så mysigt med Lucia. Har du varit Lucia någon gång?

2010-12-13 @ 19:30:12
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: Gillian

Hej på luciadagen!Nu har du väl shoppat loss ordentligt kan jag tro. Får du med allt hem?Ha det så bra i Thailand å var rädd om dig.Kramar/faster.

2010-12-13 @ 23:26:19
Postat av: Patrik j

Ser riktigt behagligt ut;)

2010-12-13 @ 23:43:29
Postat av: Anonym

jag skickade hem 2.6 kg till Sverige idag :)

2010-12-14 @ 11:59:35
Postat av: Marina

2.6 kg julklappar <3 PUSSS!!! :)

2010-12-15 @ 21:25:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0